„Visuomenės dalyvavimas teritorijų planavime“


Lietuvos architektų rūmai kviečia į Architektų kvalifikacijos tobulinimo kursus „Visuomenės dalyvavimas teritorijų planavime“, kuriuos ves geografė, dr. Giedrė Godienė ir architektė, urbanistinė, doc. Elena Archipovaitė. Kursuose bus gilinamasi į visuomenės įtraukimo į aplinkos formavimą metodus ir priemones. Šie mokymai skirti aptarti ir geriau suprasti kaip veikia socialiai atsakingas planavimas ir kaip tai įtakoja gyvenamosios aplinkos kokybę. Tai – kartojami 2016 m. lapkričio 29 d. kursai, vykę Vilniuje.

Data: 2017 m. vasario 14 d. (antradienis) 10 val.
Registracija nuo 9.30 val.
Vieta: Vilniaus g. 22, Kaunas.
Organizatorius: Lietuvos architektų rūmai.

Programa:
09.30-10.00 Registracija;
10.00-11.30 Pristatomos naujausios tendencijos viešųjų erdvių planavime Lietuvoje ir užsienyje bei metodiškai pateikiamos pačių lektorių taikytos priemonės ir būdai socialiai atsakingo planavimo praktikoje (G. Godienė, E. Archipovaitė);
11.45-12.15 Kavos pertrauka;
12.15-14.00 Praktiškai išbandomi ir nagrinėjami proceso dizainas, patirtys ir pamokos, ir kaip tai įtakoja gyvenamosios aplinkos kokybę, bendruomeninius ryšius (G. Godienė, E. Archipovaitė).

Renginio klausytojo mokestis – 50 Eur (PVM netaikomas), Lietuvos architektų rūmų nariams (neturintiems skolų ir sumokėjusiems nario mokestį) dalyvavimo mokestis – 16 Eur.

DĖMESIO: Tarybos sprendimu, siekiant iki susirinkimo išlaikyti Rūmų finansinį stabilumą bei tinkamą anksčiau nustatytos tvarkos įgyvendinimą, naujieji Rūmų nariai jau nuo sausio mėnesio galės naudotis Rūmų teikiamomis lengvatomis savanoriškai įmokėję dabar nustatyto dydžio nario mokestį (115 eur metams). Skaitykite daugiau čia.

Pastabos:
Kursus išklausę architektai gaus 4 valandų kvalifikacijos tobulinimo kursų išklausymą patvirtinančius pažymėjimus. Kursai skirti statybos techninės veiklos pagrindinių sričių ir teritorijų planavimo sričių vadovams.